دلایل افتادن کاشت ناخن

خانم‌هایی که کاشت ناخن را به عنوان یکی از روش‌هایی زیبایی برای دستان خود انتخاب کرده‌اند احتمالا با معضل افتادن ناخن کاشته شده روبه‌رو‌ شده‌اند. در این مقاله با دلایل افتادن کاشت ناخن و علل مهم آن آشنا خواهیم شد پس در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

دلایل افتادن کاشت ناخن کدام است؟

بسیاری از ما خانم‌ها میل به زیبایی داریم و طبیعتا از روش‌هایی استفاده می‌کنیم که سبب زیبایی بیشتر ما شود. همین امر سبب شده تا استفاده از کاشت ناخن در سال‌های اخیر به شکل چشمگیری افزایش یابد. در این میان بانوانی نیز هستند که به دلیل آسیب‌پذیر و شکننده بودن ناخن‌های خود به استفاده از این روش روی آورده‌اند. در هر صورت، کاشت ناخن باید در محیط حرفه‌ای و توسط ناخن‌کار متخصص انجام گیرد تا از بروز مشکل جلوگیری شود. افتادن ناخن کاشته شده یکی از مواردی است که بسیاری از خانم‌ها از آن گله‌مند هستند.
یک سالن ناخن حرفه‌ای می‌بایست این روش را به شکل اصولی، با استفاده از مواد مرغوب و تحت نظر ناخن‌کار مجرب برای مشتریان انجام دهد تا سبب جلب رضایت او و مراجعه بعدی او شود. افتادن ناخن کاشته شده شاید امری ساده به نظر برسد اما در صورتی که به طور مکرر رخ دهد می‌تواند سبب آسیب دیدن صدف ناخن مشتری شود.
در ادامه این مطلب دلایلی که سبب افتادن کاشت ناخن می‌شود را بررسی خواهیم کرد که عمدتا در 2 دسته زیر قرار می‌گیرند:

  1. سهل‌انگاری و کوتاهی ناخن‌کار
  2. عدم توجه مشتری به توصیه‌های ناخن‌کار
دلایل افتادن کاشت ناخن چیست
دلایل افتادن کاشت ناخن چیست

در چه شرایطی ناخن‌کار مقصر افتادن ناخن کاشته شده است؟

زیرسازی، پرایمر و موادگذاری سه مرحله مهم کاشت ناخن هستند که فرد ناخن‌کار می‌بایست آنها را به صورت اصولی انجام دهد. انجام این روش‌ها به صورت غیر اصولی سبب هواگرفتگی ناخن، ایجاد قارچ پوستی و افتادن کاشت ناخن می‌گردد.
مرحله زیرسازی که اولین مرحله کاشت ناخن محسوب می‌شود از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که پایه کاشت بر روی آن انجام می‌گیرد. اگر زیرسازی به طور صحیح و اصولی انجام گیرد، مانیکور خشک به درستی اجرا شود و کوتیکول‌ها به طور کامل از روی سطح ناخن برداشته شوند هیچگونه مشکلی برای ناخن کاشته شده ایجاد نشده و دوام آن به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت.
در مرحله زیرسازی، صدف ناخن باید سطحی صاف و صیقلی پیدا کند و هیچگونه مانعی برای موادگذاری وجود نداشته باشد. برای این کار، سوهان‌کشی و خراش ناخن باید به شکل استاندارد و اصولی انجام شود اما نباید بیش از حد سطح ناخن را نازک کنید. این موضوع سبب می‌شود تا بستر ناخن برای موادگذاری نامناسب شده و در نهایت باعث کنده شدن ناخن کاشته شده شود.
در مرحله بعد نوبت به زدن پرایمر می‌رسد. همانطور که احتمالا می‌دانید پرایمر وظیفه دارد تا به عنوان یک واسطه سبب چسبیدن شدن مواد کاشت به سطح ناخن شود. بنابراین حتما ضروری است تا پیش از موادگذاری، مرحله پرایمر به دقت انجام گیرد. برای زدن پرایمر باید بدانید درست چه زمانی باید آن را روی ناخن بزنید و پس از آن چند ثانیه فرصت دارید تا موادگذاری را انجام دهید.
در صورت رعایت نکردن هریک از این موارد کاشت شما دچار هواگرفتگی شده و به سرعت کنده می‌شود. توجه کنید که پرایمر نقش مهمی در کیفیت و دوام کاشت ناخن دارد بنابراین هیچوقت مرحله پرایمر زدن را فراموش نکنید.
یکی دیگر از دلایل افتادن کاشت ناخن، موادگذاری غیر صحیح و غیر اصولی است. پس از آنکه مواد کاشت را روی ناخن‌های پرایمر زده شده قرار دارید باید به آرامی روی آنها ضربه بزنید تا هرگونه هوای اضافی از مواد خارج گردد. توجه کنید که ضخامت کاشت نیز نکته بسیار مهمی است که باید در این مرحله به آن اهمیت دهید.
نازک بودن بیش از حد یا ضخیم بودن مواد به سرعت سبب هواگرفتگی ناخن و در ادامه کنده شدن مواد کاشت می‌شود. همچنین در صورتی که ژلیش انجام می‌دهید، خشک نشدن لایه‌های زیرین نیز می‌تواند سبب هواگرفتگی شود.

در چه شرایطی مشتری مقصر افتادن ناخن کاشته شده است؟

همانطور که گفته شد، کنده شدن مواد کاشت امری است که ممکن است در صورت سهل‌انگاری مشتری و ناخن‌کار رخ دهد. در بسیاری از موارد که مشتری مقصر افتادن کاشت است مشخص می‌گردد که به توصیه‌های ناخن‌کار خود پس از کاشت اهمیتی نداده است. برخی توصیه‌هایی که ناخن‌کاران به مشتریان خود گوشزد می‌کنند شامل موارد زیر هستند.

استفاده از دستکش در هنگام شستشو و نظافت منزل

شستن ظروف و سطوح مختلف منزل یکی از مهم‌ترین دلایل کنده شدن ناخن کاشته شده است چرا که رطوبت می‌تواند دوام مواد کاشت را کاهش دهد. بنابراین توصیه می‌شود هنگام انجام کارهای منزل حتما از دستکش استفاده شود.

عدم حضور در استخر و جکوزی به مدت طولانی

قرارگیری طولانی‌مدت در آب، سونا و جکوزی سبب کم شدن دوام ناخن و در نهایت جدا شدن مواد کاشت از ناخن‌ها می‌گردد. بنابراین در مدتی که کاشت ناخن دارید کمتر در این محیط‌ها حضور داشته باشید.

جلوگیری از ضربه و آسیب دیدن ناخن

بسیاری از خانم‌ها پس از کاشت ناخن فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند که سبب وارد آمدن ضرباتی به ناخن می‌گردد. هرچه ناخن بیشتر در معرض ضربه و آسیب قرار گیرد طبیعتا عمر مواد کاشت نیز کاهش می‌یابد. از این رو توصیه می‌شود پس از کاشت ناخن از انجام فعالیت‌هایی نظیر خیاطی، بلند کردن وسایل سنگین، کار با صفحه کلید کامپیوتر و فعالیت‌هایی از این دست دوری کنند.

جمع‌بندی

کاشت ناخن یکی از روش‌های رایج برای زیبایی دست‌های بانوان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر نیز طرفداران بسیاری را پیدا کرده است. تصور این که کاشت ناخن نیاز به هیچگونه مراقبتی ندارد امری اشتباه است. ناخن‌های کاشته شده به طور مرتب نیاز به مراقبت دارند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.
یکی از مشکلات رایج ناخن‌های کاشته شده، کنده شدن و افتادن آنها است که در این مقاله دلایل افتادن کاشت ناخن و 2 علت بسیار مهم آن را بررسی کردیم. اگر تمایل دارید تا ناخن‌های کاشته شده شما دارای ماندگاری بیشتری باشند در درجه اول بهتر است به یک سالن زیبایی مراجعه کنید که از مرغوبیت مواد و حرفه‌ای بودن پرسنل آن اطمینان داشته باشید و در درجه بعدی، به توصیه‌های ناخن‌کار خود توجه کرده و آنها را رعایت کنید.

نوشتهٔ پیشین
مدل طراحی ناخن پاییزی
نوشتهٔ بعدی
بهترین ناخن کار در شهرک غرب تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست