آموزش هواگیری در کاشت ناخن

اگر تمایل دارید تا به زودی به عنوان یک ناخن‌کار حرفه‌ای در یک سالن ناخن مشغول به کار شوید باید با تمام اصول کاشت ناخن آشنا باشید تا بتوانید همیشه مشتریان خود را راضی نگه‌دارید. آموزش هواگیری در کاشت ناخن یکی از مواردی است که هر ناخن‌کاری باید آن را فرا گرفته باشد تا بتواند به این روش، کاشت خود را به صورت حرفه‌ای انجام دهد. در ادامه این مقاله با مواردی که سبب هواگرفتگی ناخن می‌شوند آشنا شده و به آموزش رفع آنها می‌پردازیم.

هواگرفتگی ناخن چیست و چرا ایجاد می‌شود؟

 

هواگرفتگی کاشت ناخن چیست؟
هواگرفتگی کاشت ناخن چیست؟ – مدلچی

اگر در زمان کاشت ناخن، به دلایل مختلفی میان مواد کاشت و ناخن‌های طبیعی فضایی به وجود آید که منجر به از بین رفتن چسبندگی ناخن شود گفته می‌شود که ناخن هواگرفته شده است. این فضای ایجاد شده باید به سرعت برطرف شود چرا که در مدت طولانی می‌تواند به یک فضای مناسب برای رشد عفونت و قارچ شود. علاوه بر این، وجود این فاصله می‌تواند فرد را در انجام امور روزمره نیز دچار مشکل کند و ناخن وی با گیر کردن به وسایل مختلف دچار شکستگی و آسیب به صدف ناخن شود.
اگر شما به عنوان کسی که کاشت ناخن انجام داده دچار چنین مشکلی شدید باید به ناخن‌کار خود مراجعه کرده و از او بخواهید ناخن‌های شما را ترمیم کند. تشخیص هواگرفتگی شاید برای شما کمی سخت باشد اما اگر متوجه شدید که رنگ قسمتی از کاشت با بخش‌های دیگر تفاوت رنگ دارد به احتمال زیاد ناخن شما هوا گرفته است.
همچنین اگر نتوانید از روی رنگ کاشت تشخیص دهید، گیر کردن ناخن به لباس، پتو، موها و… نیز می‌تواند نشانه‌ای از هواگرفتگی باشد.
توجه داشته باشید عدم جدی گرفتن این علائم می‌تواند مشکلات زیادی برای شما به وجود آورد چرا که به مرور زمان با تجمع جرم و میکروب زیر ناخن، قارچ‌های پوستی فرصت رشد پیدا کرده و اتفاقات نه‌چندان خوشایندی را برای شما ایجاد می‌کنند. حال که با هواگرفتگی و روش تشخیص آن آشنا شدید بهتر است بدانیم دلایل هواگرفتگی کاشت ناخن چه هستند.

چه دلایلی سبب هواگرفتگی کاشت ناخن می‌شوند؟

عموما هواگرفتگی ناخن به 2 دلیل رخ می‌دهد. دلیل اول، سهل‌انگاری و عدم توجه ناخن‌کار به موارد اصولی کار و دلیل دوم سهل‌انگاری مشتری و عدم رعایت مواردی است که پس از کاشت ناخن به وی توضیح داده می‌شود.
اگر ناخن‌کار حرفه‌ای نباشد و قبل از موادگذاری، زیر‌سازی‌های مناسبی از جمله مانیکور، استفاده از پرایمر و… را انجام ندهد و یا هریک از مراحل کاشت از جمله موادگذاری و سوهان‌کشی را به شکل غیر اصولی انجام دهد و یا از مواد بی‌کیفیت و نامرغوب برای کاشت استفاده کند زمینه را برای هواگرفتگی ناخن فراهم کرده است. البته این امر تنها به ناخن‌کار مرتبط نمی‌گردد. در برخی موارد، مشتری پس از کاشت ناخن به توصیه‌های ناخن‌کار توجه نمی‌کند.
برای مثال دست‌ها بدون استفاده از دستکش، به طور مداوم در تماس با آب هستند و یا افراد ساعت‌های زیادی در استخر حضور پیدا می‌کنند. علاوه بر این با استفاده از ناخن‌ها اقدام به فعالیت‌هایی می‌کنند که سبب از بین رفتن بخشی از کاشت و ایجاد هواگرفتگی در آن می‌شود.

آموزش هواگیری در کاشت ناخن در 3 مرحله

 

آموزش هواگیری کاشت ناخن
آموزش هواگیری کاشت ناخن – مدلچی

حال که با دلایل ایجاد هواگرفتگی آشنا شدید زمان آن رسیده تا هواگرفتگی را برطرف کرده و در اصطلاح ناخن‌ها را هواگیری کنید. برای این کار پس از آماده کردن ابزارهای لازم از جمله سوهان، ماسک و… مراحل کوتاه کردن ناخن‌ها، کاهش ضخامت مواد کاشت و هواگیری را به‌ترتیب انجام دهید.
در مرحله اول باید با استفاده از سوهان که در زاویه 90 درجه قرار دارد از یک سمت شروع به کوتاه کردن ناخن‌ها کنید. توجه داشته باشید که در این حالت باید دست را در محلی قرار دهید که کاملا مسلط به ناخن‌ها باشید تا از ضربه و آسیب به ناخن جلوگیری کنید. همچنین اگر کاشت و ناخن دچار شستگی و لق شدن است، آن را به کمک انگشت خود نگه دارید تا ناخن به صورت ناگهانی جدا نشود.
در برخی موارد، ناخن مشتری دارای گوشت زیادی است. بهتر است در هنگام سوهان کشیدن به این نکته نیز توجه کنید تا از وارد کردن آسیب و زخم شدن گوشت ناخن نیز جلوگیری کنید.
در مرحله دوم می‌بایست ضخامت مواد کاشت را به کمک سرسوهان الماسه استوانه‌ای سر گرد کاهش دهید. در بسیاری از مواقع، هواگرفتگی ناخن در این مرحله از بین می‌رود. نکته بسیار مهمی که در این مرحله وجود دارد آن است که هنگام جدا شدن مواد از ناخن ممکن است به سمت شما پرتاب شوند و از آنجایی که گوشه‌های این مواد تیز هستند ممکن است سبب آسیب دیدن چشم شوند بنابراین در این مرحله باید از یک عینک ایمنی استفاده نمود.
در صورتی که با انجام این مرحله، هواگرفتگی از بین نرفت بهتر است تا جایی که می‌توانید ضخامت مواد را کم کنید زیرا نازک بودن مواد به شما کمک می‌کند تا در مرحله سوم، هواگیری را بسیار راحت‌تر انجام دهید.
در مرحله سوم که آخرین مرحله هواگرفتگی ناخن است باید به قسمت‌هایی که دچار هواگرفتگی شده‌اند توسط سر گرد سوهان ضربه‌هایی را به آرامی وارد کنید. این کار کمک می‌کند که بخش‌هایی از مواد که دچار هوا شده‌اند به راحتی جدا بشوند. توجه داشته باشید که در این مرحله نیز استفاده از عینک ایمنی بسیار ضروری است چرا هرلحظه امکان پرتاب مواد به سمت چشم‌ها وجود دارد.
دلیل آنکه گفته می‌شود تنها از سوهان برای ضربه زدن استفاده کنید آن است که استفاده مداوم از سوهان تنها در یک نقطه سبب ایجاد اصطکاک بر روی ناخن و داغ شدن آن قسمت می‌گردد که ممکن است برای مشتری کمی آزاردهنده باشد. همچنین باید توجه کنید که به هیچ عنوان نباید از سوهان‌هایی استفاده کنید که دارای لبه تیز هستند. داغ شدن و تیز بودن سر این سوهان‌ها می‌توانند سبب آسیب دیدن صدف ناخن‌های مشتری و نارضایتی وی از کار شما گردد.

سخن آخر

آموزش هواگیری در کاشت ناخن یکی از موارد بسیار مهمی است که هنرجویان در دوره آموزش کاشت ناخن باید آن را فرا گیرند. مطالبی که در این بخش عنوان شد می‌تواند به ناخن‌کاران کمک کنند تا هواگیری ناخن‌های مشتریان را به درستی انجام داده و مشکل رابه طور کامل برطرف کنند.

نوشتهٔ پیشین
غسل جبیره برای کاشت ناخن
نوشتهٔ بعدی
مراحل کاشت ناخن پا با ژل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست