آموزش کاشت ناخن پا + ایده های جذاب

همانطور که می‌دانید زیبایی انگشتان و ناخن‌های پا، به اندازه زیبایی ناخن‌های دست برای خانم‌ها اهمیت دارد. برای زیباتر کردن ناخن‌های دست و اصلاح عیوب آن می‌توانید از شیوه‌های مختلف کاشت ناخن استفاده کنید. جالب است بدانید این روش، به سادگی بر روی ناخن‌های پا نیز قابل اجراست. شما با این روش به راحتی می‌تواند بدفرم بودن ناخن‌های پا را اصلاح کرده و ظاهری زیباتری به آنها ببخشید. در این مقاله آموزش کاشت ناخن پا به همراه ایده های جذاب برای طراحی ناخن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
یکی از روش‌‌هایی که می‌توان برای زیبایی پاها از آن استفاده کرد، پدیکور است اما به اندازه کاشت ناخن پا، نمی‌تواند ظاهر زیبایی به پاهای شما ببخشد. از این رو توصیه می‌کنیم حتما کاشت ناخن پا را امتحان کنید.

آموزش کاشت ناخن پا و هر آنچه باید در مورد آن بدانید

آموزش کاشت ناخن پا
آموزش کاشت ناخن پا

ناخن‌های پا نیز درست همانند ناخن‌های دست نیاز به رسیدگی و مراقبت دارند. شما می‌توانید برای حفظ ظاهر زیبای پاهای خود، کاشت ناخن پا را امتحان کنید. در این قسمت با ابزار مناسب کاشت و مزایا و معایب این روش آشنا خواهید شد. همچنین به شما آموزش می‌دهیم چگونه کاشت را انجام دید.
کاشت ناخن پا همانند ناخن‌های دست در 4 قدم زیرسازی، تیپ‌گذاری، موادگذاری و سوهان‌کشی انجام می‌شود که در ادامه هریک از این مراحل را توضیح می‌دهیم اما پیش از آن، باید ابزار مناسب را فراهم کنید. این ابزار عبارتند از:

  • سوهان برقی و دستی
  • عقب‌زن
  • ابزار مانیکور
  • تیپ و چسب تیپ
  • کاتر
  • قلم مخصوص موادگذاری
  • محلول ضد قارچ
  • پرایمر
  • لیکوئید و پودر کاشت
  • گوده
  • روغن کوتیکول

با این که کاشت ناخن، روش مرسومی برای آراسته کردن ناخن‌های پا به شمار می‌رود اما دارای مزایا و معایبی نیز هست.
مزایای کاشت ناخن عبارتند از:

  1. این روش، یک روش ایده‌آل برای افرادی است که ناخن‌های ضعیف و شکننده دارند.
  2. کاشت ناخن پا، یک تکنیک مناسب برای پوشش و یا اصلاح عیوب ناخن‌های پا محسوب می‌شود.

معایب کاشت ناخن عبارتند از:

  1. انجام کاشت به صورت غیر اصولی منجر به ایجاد عفونت و قارچ پوستی می‌گردد.
  2. این روش برای افرادی که از کفش‌های جلو بسته استفاده می‌کنند مناسب نیست.

آموزش کاشت ناخن پا در 4 گام ساده

حال که با مزایا و معایب این روش آشنا شدید و ابزارهای مورد نیاز را فراهم کردید شروع به انجام کاشت می‌کنیم.

گام اول – زیر سازی

زیرسازی، اولین و مهم‌ترین مرحله در کاشت ناخن است اما برای ناخن‌های پا از اهمیت بیشتری برخوردار است. چرا که پاها، به دلیل قرارگیری درون کفش، به سرعت دچار قارچ می‌شوند. پیش از انجام زیرسازی، پاها را به دقت شستشو دهید تا از بروز قارچ جلوگیری کنید. زیرسازی در 2 مرحله پدیکور خشک و خراش دادن سطح ناخن انجام می‌گیرد.
ابتدا مراحل پدیکور شامل حذف پوست‌های ضافی اطراف ناخن، سوهان‌کشی، حذف گوشت‌های اضافی با نیپر و کوتاه‌کردن ناخن‌ها برای قرارگیری تیپ انجام می‌شود. پس از آن، سطح ناخن توسط یک سوهان نرم کاغذی خراش داده می‌شود تا چربی‌های اضافه از بین بروند.

گام دوم – تیپ‌گذاری

برای بلندتر کردن قد ناخن‌ها می‌توانید از تیپ ناخن استفاده کنید. در مرحله اول، باید سایز تیپ را متناسب با سایز ناخن انتخاب کنید. توجه کنید تیپ، درست باید هم‌اندازه ناخن‌ها باشد و از کناره‌های ناخن خارج نشود. سپس ابتدا تیپ را آغشته به محلول ضد قارچ کرده و از چسب بر روی قسمت داخلی تیپ استفاده کنید و آن را به آرامی روی ناخن‌ها قرار دهید و تا زمانی که چسب خشک شود، انگشت خود را روی آن نگه‌ دارید. پس از خشک‌شدن چسب، می‌توانید قد تیپ را با کاتر به اندازه دلخواه خود کوتاه کنید. پس از این مرحله، ابتدا با یک سوهان کاغذی نرم، تمامی خطوط را محو کرده و چند خراش روی سطح تیپ ایجاد کنید و سپس با توجه به سلیقه مشتری، تیپ را فرم‌دهی کنید.

گام سوم – موادگذاری

برای قراردادن مواد کاشت، ابتدا از محلول ضد قارچ بر روی ناخن و پوست اطراف آن استفاده کنید. سپس، روی صدف ناخن را پرایمر بزنید. از روی خط فرمر، شروع به موادگذاری کنید و فرم‌دهی را از دو طرف ناخن و بالای آن آغاز نمایید. توجه کنید ضخامت مواد، به اندازه مناسب باشد تا از بروز قارچ و هواگرفتگی جلوگیری شود. هرچه این مرحله را با دقت بیشتری انجام دهید، مرحله سوهان‌کشی با سادگی بیشتری انجام خواهد گرفت.

گام چهارم – سوهان کشی

این مرحله از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به شکلی اصولی انجام شود تا نتیجه کار، مورد رضایت مشتری قرار گیرد. ابتدا، برای از بین بردن ناهمواری‌ها و کاهش ضخامت مواد، از سوهان الماسه استوانه سرگرد استفاده کنید. سپس برای از بین بردن ناهمواری‌های اطراف ناخن، از سوهان مانیکور استوانه دورگیر برای دورگیری استفاده کنید. توجه کنید زاویه دست شما باید کاملا مناسب باشد تا فرم‌دهی نهایی به درستی انجام گیرد. در آخر، با استفاده از سوهان نرم کاغذی، هرگونه ناهمواری باقی‌مانده را از بین ببرید.
در نهایت می‌توانید با توجه به سلیقه مشتری از ژلیش یا لاک معمولی استفاده کنید. توصیه می‌کنیم حتما برای حفظ رطوبت پوست اطراف ناخن از روغن کوتیکول استفاده نمایید.
در ادامه ایده های جذاب برا ی کاشت ناخن پا را با یکدیگر مشاهده می‌کنیم.

نکات مهمی که پیش از کاشت باید به آن توجه کنید

نکات مهم کاشت ناخن پا
نکات مهم کاشت ناخن پا

مواردی که در این بخش عنوان می‌شود حاصل تجربه فعالیت چندین ساله است بنابراین رعایت آنها می‌تواند کیفیت کاشت ناخن را به شکل چشمگیری افزایش دهد.
توصیه می‌کنیم از پودر کلییر برای کاشت استفاده کنید چرا که در صورت بروز مشکل در ناخن‌های پا، قادر به شناسایی و درمان سریع آن خواهید بود.
کاشت‌های بلند، خطر شکستگی ناخن و ایجاد زخم و عفونت را به دنبال دارند بنابراین کاشت کوتاه را انتخاب کنید.
موادگذاری بر روی ناخن‌های دارای قارچ، خون‌مردگی و زخم ممنوع است.
توصیه می‌شود کاشت ناخن را در فصل‌های گرم سال انجام داده و از کفش‌های جلوباز استفاده کنید.

کلام آخر

در این مقاله آموزش کاشت ناخن پا را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. ناخن‌های پا نیز همانند ناخن‌های دست نیاز به رسیدگی دارند بنابراین اگر به زیبایی ناخن‌های پای خود اهمیت می‌دهید می‌توانید با استفاده از این آموزش و ایده‌های جذاب کاشت ناخن پا، کاشت ناخن را انجام دهید. توصیه می‌کنیم نکات طلایی عنوان شده در این مطلب را همواره به یاد داشته باشید.

نوشتهٔ پیشین
کاشت ناخن اسپرت سال 2022 – شیک و جذاب
نوشتهٔ بعدی
تفاوت کاشت ژل و پودر ناخن + 10 نکته مهم انتخاب کاشت ناخن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست