کاشت ناخن و اگزما

یکی از ترندهای زییایی محبوب در بین بانوان، کاشت ناخن در سالن ها و کلینیک های زیبایی است. این عمل فرایندی است که به منظور زیباتر کردن ظاهر ناخن ها و رفع عیوب و نقص های موجود در آن صورت می گیرد. گاهی دیده می شود که برخی از بانوان پس از انجام کاشت ناخن، دچار واکنش های آلرژیک می شوند که یکی از شایع ترین علائم آلرژیک پس از کاشت ناخن، اگزمای پوستی است. امروز در این مقاله قصد داریم شما را با کاشت ناخن و اگزما، آشنا کنیم.

کاشت ناخن و عوارض ناشی از آن

به دلیل آرایش و زیبایی که کاشت ناخن به ظاهر دست و پاها می دهد، این عمل به یکی از پرطرفدارترین فرایندهای مد و زیبایی تبدیل شده است. آرایشگر در کاشت ناخن، یک لایه از مواد مصنوعی را بر روی صدف ناخنتان قرار می دهد که این امر سبب کاهش اکسیژن رسانی به بافت ناخن می شود. در صورتی که ناخن های کاشت شده برای مدت زبادی بر روی ناخن قرار بگیرند، سبب به وجود آمدن انواع بیماری های پوستی خطرناک خواهند شد.
ناخن ها با کاشت، ظاهری زیبا، محکم و بلند پیدا می کنند و به دلیل لاک ژلی که بر روی آن ها قرار می گیرد، در برابر لب پر شدن مقاوم می شوند. با این حال کاشت ناخن همیشه با موفقیت همراه نیست و ممکن است در برخی از افراد واکنش های آلرژیکی همانند اگزما ایجاد کند. از دیگر عوارضات ناشی از کاشت ناخن می توان به تغییر رنگ ناخن، نرم و شکننده شدن، التهاب و قرمزی دور ناخن، عفونت های قارچی و ایجاد ترک و شکاف در آن ها اشاره کرد.

رابطه کاشت ناخن و اگزمای پوستی

 

رابطه کاشت ناخن و اگزما پوستی
رابطه کاشت ناخن و اگزما پوستی

اگزما یکی از شایع ترین بیماری های پوستی است که می تواند در هر سنی اتفاق بیفتد. اگزمای ناشی از انجام کاشت ناخن در افرادی که نسبت به مواد شیمیایی استفاده شده در این فرایند آلرژی دارند، بیش تر دیده می شود. متأسفانه برای درمان اگزما، هنوز هیچ راه و روش قطعی وجود ندارد؛ اما می توانید با رعایت بهداشت، تغییر سبک زندگی، مصرف دارو و نور درمانی، آن را کنترل کنید.
افراد حساس پس از انجام فرایند کاشت ناخن، احساس خشکی، قرمزی، التهاب و خارش در دستان خود می کنند. توصیه می شود افرادی که به مواد کاشت ناخن حساسیت دارند، از انجام آن به شدت خودداری کنند؛ چرا که بی توجهی به این مورد می تواند خسارات جبران ناپذیری برای پوست ایجاد کند. البته باید توجه داشت که انتخاب سالن های زیبایی می تواند نقش مهمی در افزایش یا کاهش عوارضات بعد ا انجام کاشت ناخن داشته باشد.

علائم اگزمای بعد از کاشت ناخن

سالن های زیبایی برای کاشت ناخن از انواع مواد شیمیایی، چسب های مصنوعی و سایر وسایل مورد نیاز این حرفه برای عمل کاشت استفاده می کنند. کاشت ناخن و اگزمای بعد از آن، همواره به یکی از چالش های پیش رو برای مراجعه کنندگان و آرایشگران تبدیل شده است. حساسیت برخی از افراد نسبت به مواد کاشت ناخن، می تواند سبب بروز اگزما در نوک انگشتان شود.
علائم اگزما در افراد حساسی که کاشت ناخن انجام داده اند، بعد از دو تا چهار روز، با علائمی هم چون خارش، توورم، قرمزی، التهاب و تاول، به وجود می آید. اگزمای به وجود آمده در نوک انگشتان، در اثر تماس مستقیم با قسمت هایی از صورت مانند چشم، گونه و دست ها، می تواند گسترش یابد. ضمنا استفاده از لاک های ناخن در افراد حساس نیز، می تواند علائمی شبیه اگزما ایجاد کند.

چگونه به سلامت ناخن ها هنگام کاشت و بعد از آن کمک کنیم؟

 

سلامت کاشت ناخن
سلامت کاشت ناخن

 

افرادی که کاشت ناخن انجام می دهند، اگر با عوارضات احتمالی ناشی از آن آشنا شوند، هیچ گاه برای کاشت ناخن به سالن های آرایشی مراجعه نمی کنند. اگر ظاهر ناخن های شما بدفرم، شکننده و بد رنگ است، به جای کاشت ناخن می توانید به متخصصین پوست مراجعه فرمایید. با انجام اقدامات زیر، می توانید به سلامت ناخن های خود کمک نمایید:

  • بعد از تماس با مواد کثیف و آلرژی زا، دستان خود را با شوینده های مناسب بشویید و ناخن هایتان را تمیز کنید.
  • ناخن ها را در یک جهت سوهان بکشید؛ زیرا سوهان کشیدن در جهت های مختلف، سبب شکستن ناخن های شما می شود.
  • سیلیکون و سولفور از مواد مغذی در رشد ناخن ها به شمار می روند؛ لذا توصیه می شود از این دو مواد در برنامه غذاییتان حتما استفاده کنید.
  • یکی از ویتامین هایی که به زیبایی و سلامت پوست، مو و ناخن ها کمک زیادی می کند، بیوتین است. مصرف روزانه این ویتامین را فراموش نکنید.
  • مصرف ویتامین هایی مانند زینک، ویتامین D، هیرویت و غیره می تواند سبب بهبود وضعیت استحکام ناخن های شما شود.
  • روزانه به مقدار کافی آب بنوشید؛ چرا که نوشیدن آب علاوه بر نقشی که در سلامت بدن دارد، سبب محکم شدن بافت ناخن ها می شود.
  • در صورت استفاده از لاک های معمولی، از برندهای معتبر و باکیفیت لاک استفاده کنید؛ زیرا همین لاک ها نیز می تواند حساسیت زا باشند.

با این حال برخی از افراد هستند که علاقه وافری به کاشت ناخن دارند. به این دسته از افراد توصیه می شود قبل از انجام کاشت ناخن، به دنبال کلینیک ها و سالن های زیبایی معتبر باشند و کاشت ناخن های خود را به دست افرادی که گواهی لازم در این زمینه را أخذ کرده اند، بسپارند. به منظور اکسیژن رسانی به ناخن ها و کاهش عوارضات ناشی از کاشت ناخن، هر 3 ماه یک بار ناخن های کاشت شده را ریموو کنید.

سخن پایانی

به دلیل اهمیت زیاد بانوان به ظاهر دست و پاهایشان، امروزه کاشت ناخن به یکی از شغل های بسیار پردرآمد تبدیل شده است. اغلب افراد از عوارضات و مشکلاتی که ممکن است کاشت ناخن برای آن ها به وجود آورد، مطلع نیستند. با مقایسه مزیت ها و معایبی که کاشت ناخن دارد، متوجه می شویم که این عمل، گزینه مناسبی برای آرایش و تزئین ناخن ها نیست.
جدا از حساسیت افراد مختلف نسبت به مواد به کار رفته در کاشت ناخن، برخی از سالن ها و مراکز زیبایی، از مواد شیمیایی نامرغوب استفاده می کنند و همین امر احتمال به وجود آمدن عوارضات را چندین برابر می کند. بنابراین کاشت ناخن و اگزما با یکدیگر رابطه ای مستقیم دارد مه در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی ممکن است رخ دهد. برای زیبایی و سلامت ناخن های دست، به جای کاشت و درگیر کردن خود با مواد شیمیایی و معایب پس از آن، مراجعه به پزشک و مصرف قرص های ویتامین را در برنامه خود قرار دهید.

نوشتهٔ پیشین
پارافین تراپی چیست؟ | نحوه انجام پارافین تراپی دست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست